A.S. Keukens – Al vijftien jaar thuis in uw keuken

maXLife logo

A.S. Keukens – Al vijftien jaar thuis in uw keuken

Bouwt of verbouwt u? Maak uw droomkeuken waar met A.S. Keukens. En schakel deze vakmannen ook in voor de renovatie van uw woning.

A.S. Keukens

Beresterke keuken
Uw keuken is de belangrijkste plek in uw woning. Om te koken, huiswerk te maken, vrienden te ontvangen … Daarom is de kwaliteit ervan cruciaal – ook van de kasten en het werkblad. Zaakvoerder Jo Van Staeyen: “Onze keukens gaan minimaal 30 jaar mee. Het geheim? We maken de kasten uit beresterk en waterwerend plaatmateriaal. En gebruiken hang- en sluitwerk van topproducent Blum. Kortom: onverwoestbaar.” En de toestellen? A.S. Keukens levert en plaatst álle merken. Van Atag tot Zanussi.

Uw nieuwe keuken in 3D

A.S. Keukens
Jo Van Staeyen

Het werk van A.S. Keukens start bij het ontwerp. Kom daarom eens langs in Zandhoven, of maak een afspraak bij u thuis. Jo Van Staeyen maakt graag tijd voor u – voor grote én kleine opdrachten. Resultaat van de eerste kennismaking? Uw nieuwe keuken in 3D. A.S. Keukens schaaft de plannen bij tot u helemaal verkocht bent. Last van keuzestress? Vertrouw op het interieuradvies van Jo. En laat u alvast inspireren door de keukens in de toonzaal.

Renovatie van kelder tot zolder
Wat is úw favoriete afwerking? Mat, hoogglans of fineer? De mogelijkheden zijn eindeloos. Van landelijk klassiek tot hypermodern. En niet alleen voor uw keuken. Want de vijf handige harry’s van A.S. Keukens maken ook uw inloopkast, tv- en badkamermeubel. Meer nog: A.S. Keukens knapt uw woning helemaal op. En legt uw leidingen, plaatst uw vloer en schildert uw muren en plafond. Alles in een, da’s pas service!

Keuken- of renovatieplan? Surf naar www.askeukens.com en maak een afspraak.

Logo AS Keukens

Liersebaan 245
2240 Massenhoven
T 0495 76 15 78
info@askeukens.be
www.askeukens.be