A.S.T. Zwembaden – Geen onderhoud aan het ‘zwembad van goud’

maXLife logo

A.S.T. Zwembaden – Geen onderhoud aan het ‘zwembad van goud’

Wie droomt er niet van om te zwemmen in goud? A.S.T. Zwembaden uit Overpelt biedt daarvoor de oplossing, want het sleepte onlangs de gouden medaille in de wacht in de jaarlijkse wedstrijd van de ‘Belgian Swimming Pool Association’. “Een mooi ontwerp met fraaie afwerking en dat aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding,” oordeelde de jury.

A.S.T. Zwembaden

Het meest luxueuze zwembad dat zaakvoerder Bart van den Heuvel en zijn team van zwembadenbouwers hebben aangelegd was een juweeltje van een binnenbad met overloop, waterval, LED-verlichting en een geautomatiseerd domotica-systeem. Als specialist in bouwkundig gemetste baden heeft A.S.T. Zwembaden echter voor elke klant een gepersonaliseerde oplossing in huis. Alles is mogelijk. Ieder zwembad is een maatproject.

Beste afwerking
In de wedstrijd die de ‘Belgian Swimming Pool Association’ en het tijdschrift ‘Zwembadenplus’ organiseerde, won A.S.T. Zwembaden in de categorie tot 35.000 euro. Van de 150 deelnemende zwembadbouwers bekroonde de jury hun project als het mooist en vooral ook het best afgewerkt.

Kortom: het zit ‘m in de details. Bij zwembaden van A.S.T. Zwembaden zie je geen losse kabels of slangetjes: alles is netjes weggewerkt.

Gratis begeleiding

A.S.T. Zwembaden
Bart Van den Heuvel

De klant mag ook zelf het graafwerk doen. A.S.T. Zwembaden zorgt voor gratis begeleiding en eens de kuip er staat, werken zij alles onberispelijk af.

En het onderhoud achteraf? Dat is er niet! Een robot staat in voor het poetswerk en ook de kwaliteit van het zwemwater wordt automatisch geregeld. Tijd voor een frisse duik?

A.S.T. Zwembaden Logo

Waterrijtstraat 17b
3900 Overpelt
T 011 64 42 61
info@ast-zwembaden.be
www.ast-zwembaden.be