Absolutely Golf & Fashion – Absoluut alles voor de golfer

maXLife logo

Absolutely Golf & Fashion – Absoluut alles voor de golfer

Laurent Geens is al twintig jaar actief in de golfsport. Zijn echtgenote Kathleen kan terugvallen op twintig jaar ervaring in de modewereld. In Absolutely Golf & Fashion in de Panne bieden ze alles wat de golfer – van beginner tot ervaren speler – nodig heeft onder één dak.

Absolutely Golf & Fashion

Absolutely Golf & Fashion wil zijn klanten een totaaloplossing aanbieden, van materiaal over toebehoren tot kledij voor jong en oud, groot en klein.

Absolutely Golf …
Eerste vaststelling: in de ruim bemeten zaak vindt de bezoeker een zeer compleet aanbod. Topproducten van de beste merken tegen eerlijke prijzen. Clubs, golftassen, reistassen, handschoenen, petten, paraplu’s … maar ook golfballen, tees, markers en spikes. Met het professioneel advies van Laurent als bonus: “Klanten kunnen hier een swinganalyse laten uitvoeren dankzij de Flightscope. De data vertellen alles over de balvlucht, de afstand, de swingsnelheid enzovoort. In de fittingruimte voeren we een exacte opmeting uit om de correcte grip, de juiste lengte, gewicht en flexibiliteit van de shafts te bepalen.”

… & Fashion

Absolutely Golf & Fashion
Laurent Geens

Kathleen runde jarenlang een modeboetiek en beheert de kledingafdeling met kennis van zaken. Ook hier valt het ruime aanbod van toonaangevende merken op. “In Absolutely Golf & Fashion bieden we kledij en schoeisel voor groot en klein (vanaf vijf jaar) en in alle prijsklassen. Net als Laurent sta ik de klanten graag bij met advies bij hun keuze.”