Afslag 86 – Op elk uur wacht een smakelijke verwenning

maXLife logo

Afslag 86 – Op elk uur wacht een smakelijke verwenning

Afslag 86 is een gezellige ontmoetingsplek voor alle leeftijden. De ligging naast het Cleydael Golfcentrum in Ranst is een bijzondere troef, maar de deuren staan wagenwijd open voor iedereen: golfers, fietstoeristen, maar vooral iedereen die gezelligheid en een smakelijke verwenning apprecieert.

Aflsag 86

Na een grondige metamorfose maakt Afslag 86 sinds midden 2013 zijn opwachting met een bijzonder aantrekkelijk interieur, dat warme gezelligheid uitstraalt. De zaakvoerders opteerden voor een landelijke stijl met moderne toets. Gezellige hoekjes zorgen voor de nodige intimiteit binnen het grote, luchtig gehouden geheel. Veel aandacht ging ook naar de keuze van de meubels, waarbij comfortabel zitten duidelijk centraal stond.
Een met veel liefde voor detail eigenhandig gerestaureerde oude schuur vormt vandaag het uitnodigende decor voor gezellig tafelen.
Afslag 86 verwent zijn gasten dagelijks met een eerlijke en heerlijke keuken. Het opent de dag om 10.00 uur met een smakelijk ontbijt. ’s Middags biedt de kaart aantrekkelijke voorstellen voor een geslaagde zakenlunch en ’s avonds is er een geïnspireerd aanbod voor elke gelegenheid.

Het zomert in Afslag 86

Afslag 86

Als de weergoden zich van hun beste zijde tonen, is Afslag 86 helemaal ingericht voor een geweldige buitenbeleving. Het royale terras ontvangt met hedendaags, zeer comfortabel buitenmeubilair.
Terwijl de ouders volop genieten, kunnen de jongsten zich uitleven in het avontuurlijke speelparadijs. Een minigolf lonkt naar jong en oud. Een ruim bemeten parking maakt een bezoek aan Afslag 86 nog aantrekkelijker.

Afslag 86 Logo

Ranstsesteenweg 86
2520 Ranst
T 03 689 86 10
info@afslag86.be
www.afslag86.be