Akro Nova – “Samenspel tussen dynamische architectuur en stedenbouwkundig advies”

maXLife logo

Akro Nova – “Samenspel tussen dynamische architectuur en stedenbouwkundig advies”

Als jong en gedreven architecten- en consultingbureau bouwprojecten en ruimtelijke ordening in goede banen leiden: dat is de passie van Inge Desmet (architect) en Thierry Ghyselinck, de steunpilaren van Akro Nova. Het Oudenaards bedrijf, ontstaan uit twee eenmanszaken, groeide uit tot een dynamische kmo die al honderden bouw- en consultingdossiers succesvol begeleidde.

Akro Nova

De expertise van Akro Nova oriënteert zich naar zowel architectuur, ruimtelijke ordening als milieuadvies. “Op vlak van architectuur spitsen wij ons onder meer toe op landelijke en moderne woningbouw, maar we zijn evengoed onderlegd in constructies voor de agro-industrie en diverse andere nichemarkten. Zowel renovatie als nieuwbouw van particuliere woningen of industriële complexen behartigen wij met kennis van zaken.”

Ruimtelijke ordening

Akro Nova
Inge Desmet

Stedenbouwkundig adviseur Thierry Ghyselinck is helemaal thuis in de complexe regelgeving op vlak van stedenbouw en ruimtelijke ordening. Zijn brede expertise op dit vlak is erg nuttig in de beginfase van verkavelingsontwikkelingen, verbouwingen aan hoeves en andere projecten in de woning- en appartementenbouw. “Wij staan in voor de volledige uitvoering, de opmaak van meetstaten en andere taken die onontbeerlijk zijn voor een punctuele uitvoering van de werken, ” stipt Inge Desmet aan.

Door de complementariteit van de twee vennoten is Akro Nova uitstekend gewapend voor projecten in zowel landbouw, industrie, woning- als appartementbouw.

Akro Nova Logo

Abdijstraat 81
9700 Oudenaarde
T 055 30 23 33
inge@akronova.be
www.akronova.be