Alheembouw – Bouwen in vertrouwen

maXLife logo

Alheembouw – Bouwen in vertrouwen

Van alle markten thuis: de spreuk past Alheembouw als gegoten. Het aannemingsbedrijf uit Oostnieuwkerke heeft ervaring in alle niches van de bouwsector en creëert een grote klantentevredenheid door uiterste correctheid en een hoge snelheid van uitvoering. Door een uitgebreide en grondige voorbespreking met elke klant wordt in eerste instantie gewerkt aan een éénduidig en transparant concept. Dat laat zich vertalen in heldere specificaties, die de oorspronkelijke noden en wensen adequaat invullen.

Alheembouw

Met de erkenning klasse 8 kan Alheembouw de meest veeleisende bouwprojecten aan. De onderneming groeide van een kwalitatieve specialist in industriebouw uit tot een erg veelzijdige aannemer. “We beschikken over een enorme expertise in diepvriesbouw, zowel voor productie- als stockagedoeleinden,” verduidelijkt CEO Peter Temmerman.

Alheembouw

“De expertise van Alheembouw wordt ook gewaardeerd voor de bouw van zorginstellingen: zo stond het bedrijf recent in voor de bouw van het vernieuwde Jan Ypermanziekenhuis in Ieper. “Daarnaast bundelen we de krachten met autonome gemeentebedrijven en lokale stadsbesturen voor PPS-projecten. Het cultureel centrum in Ieper, het gemeentehuis van Hooglede en het fietshotel in Oudenaarde zijn daar uitstekende voorbeelden van.” Met zusterbedrijf A-Construct zijn we ook op de Franse markt actief, terwijl het via Betocor gepolierde betonvloeren levert en plaatst.

Alheembouw Logo

Roeselarestraat 209
8840 Oostnieuwkerke
T 051 22 15 86
info@alheembouw.be
www.alheembouw.be