And You – Accentueer je troeven!

maXLife logo

And You – Accentueer je troeven!

Het is niet de maat die telt, wel de vorm. Een bezoekje aan de website van And You loont voor alle ‘curvy’ dames die op zoek zijn naar een originele of dagelijkse outfit. Bij het modieuze And You beginnen de collecties vanaf maat 42. Tien jaar geleden richtte Isabelle Vanden Eycken deze winkel in Aalst op en de klanten waren in de wolken met, zoals zij het zelf noemen: “Een paradijs voor dames met een maatje meer.” Een tweede winkel volgde al vlug in 2008 in St.-Niklaas.

And You

Stijladvies
Wat maakt van And You een paradijs? Om te beginnen is de winkel 500 m² groot, en is er een ruime keuze aan kleren. Van sober en comfortabel tot chic en kleurrijk. Wie moeite heeft met kiezen, kan altijd op de verkoopsters rekenen die een opleiding ‘Stijladvies’ volgden. “Veel vrouwen spelen op veilig en verkiezen comfortabele kledij, maar wie net dat tikkeltje meer verwacht, kan hier ook feestelijke en gesofisticeerde collecties vinden. Daar helpen we graag bij,” legt Isabelle Vanden Eycken uit.

“Ook vrouwen met een maatje meer kunnen zich erg mooi en elegant kleden. Het is niet omdat je zwaarder bent, dat je dat over je hele lichaam bent. Accentueer dus je troeven en verberg je zwakke punten!”

Accessoires

And You

Een outfit is nooit af zonder accessoires. Bij And You vind je ook laarzen met een brede schacht, elegante juweeltjes, een ruime keuze aan sjaals, enzovoort. And You een paradijs? Spring eens binnen en laat je overtuigen door het aanbod!

And You Logo

Molendries 3
9300 Aalst
T 053 82 85 22
info@andyou.be
www.andyou.be