Aquaport – Bedrijfsevents in een panoramisch decor

maXLife logo

Aquaport – Bedrijfsevents in een panoramisch decor

De groepsgeest aanzwengelen door een ideale combinatie van inspanning, ontspanning en gastronomisch genot: bij Aquaport kan het perfect. De Nieuwpoortse specialist in teambuilding en culinair plezier creëert arrangementen op maat van uw bedrijf, met respect voor uw portefeuille.

Aquaport
Fabriccio Montoye

Een tot in de puntjes verzorgd seminarie, incentive of teambuildingactiviteit: voor die populaire formule bent u bij Aquaport aan het goede adres. Een piekfijne organisatie in een fantastisch decor is dé troef van dit dynamisch bedrijf.

“Vanuit onze locatie hebben wij een prachtig zicht op de Nieuwpoortse jachthaven. Het is de ideale biotoop om, in samenwerking met wavekartingspecialist Nuquest of de Vlaamse Vereniging voor Watersport, plezante watergebonden activiteiten te organiseren. Uiteraard bieden wij ook een breed scala aan andere mogelijkheden: een mountainbiketocht in de polders of een wandeling in het vlakbij gelegen natuurreservaat zijn maar enkele van de opties. In functie van elke specifieke wens dokteren wij het best passende arrangement uit.”

Restaurant en tapasbar

Aquaport

Tijdens of na de activiteit is er tijd voor culinaire lekkernijen. “In ons gastronomisch restaurant ‘t Vlaemsch Galjoen zijn onder meer de filet pur, de bouillabaisse en de verse visgerechten absolute aanraders. Ook met de rijke diversiteit aan tapas in ons Clubhouse laten we uw smaakpapillen kirren van genot.”

Watersportlaan 11
8620 Nieuwpoort
T 058 23 54 95
info@galjoen.be