Bakkerij Marc Jacobs – Niet zomaar een warme bakker

maXLife logo

Bakkerij Marc Jacobs – Niet zomaar een warme bakker

Bakkerij Marc Jacobs gelegen in het Wijnegem Shopping center verwelkomt je in een mooi kader waar een ruim assortiment pistolets en meergranenbroodjes voor je klaar liggen, alsook verfijnde patisserie en taarten. Er is voor ieder wat wils. Je kan ons alle dagen bereiken behalve op zondag.

Bakkerij Marc Jacobs

Men kan ook terecht in onze andere bakkerij in het dorp van Wijnegem gelegen op Turnhoutsebaan 396. Deze is alle dagen geopend behalve op dinsdag maar dan kan je steeds terecht in onze broodautomaat. Tijdens de middag kan je bij ons vers belegde baguettes verkrijgen met een ruim assortiment aan salades. Heb je een idee over een bepaalde soort taart, wij creëren dit voor u, alsook fototaarten, bruidstaarten, ijstaarten enzovoort … Iemand aangenaam verrassen kan ook via onze geschenk- en ontbijtmanden.

Bakkerij Marc Jacobs
  • Cadeautip: wij bruisen van goede ideeën en laten onze creativiteit afhangen van uw wensen. Er is ook altijd de mogelijkheid om een gelegenheidspakket te laten samenstellen voor Sinterklaas, Pasen, verjaardagen en andere feestdagen. Ideaal als geschenk voor uw personeel.

    Bakkerij Marc Jacobs is vanaf november ook te vinden in de Oudstrijdersstraat 85 te Oelegem!

Bakkerij Marc Jacobs Logo

Wijnegem Shopping center
Turnhoutsebaan 396
2110 Wijnegem
T 03 353 76 36
www.bakkerijmarcjacobs.eu