Barcelona Meeting – Trouwen met een extra laagje kant

maXLife logo

Barcelona Meeting – Trouwen met een extra laagje kant

Barcelona aan de Schelde? Het idee alleen al straalt grandeur uit. Qua huwelijkssetting kan het concept van Barcelona Meeting in Hangar 26 in Antwerpen dus ongetwijfeld tellen. Zaakvoerder-gastheer Dimitri Messiaen doet er bovendien alles aan om uw feest op droomhoogte te tillen.

Barcelona Meeting

“We werken heel bewust met slechts één zaal,” vertelt Dimitri. “Misschien niet de meest winstgevende werkwijze, maar ze biedt wel de garantie op kwaliteit. En daar doen we het voor.”
De eerste vraag die Dimitri kandidaat-trouwers stelt, is hoe ze hun favoriete trouwfeest zien. “Je moet vooral naar hen luisteren en daarop inspelen met al je ervaringen. Zo’n gesprek gebeurt meestal een jaar op voorhand. Een paar maanden voor de grote DAG, zitten we opnieuw samen en stemmen alles piekfijn op elkaar af.”

Jonge, SYMPATHIEKE mensen
Barcelona Meeting denkt aan alles. Naast de geliefkoosde maaltijden, wordt ook voorzien in aangepaste meubelen, bloemen of kaarsen. “We zetten de spreekwoordelijke puntjes op de i,” verduidelijkt Dimitri. “Daarom werken we met jonge mensen die sympathie en hartelijkheid uitstralen. Weet je trouwens wat wij steevast doen? We geven de trouwers het contactnummer van een ander koppel dat hier een jaar eerder zijn trouwfeest gaf. Zo kunnen ze zelf checken of ons verhaal klopt. Transparanter kan niet!”

Gratis zonsondergang
Tot slot nog enkele praktische gegevens: de feestzaal heeft een oppervlakte van 220 m² en biedt plaats aan 80 tot 150 personen. Bovendien krijg je er een gratis zicht op de Schelde bij, inclusief zonsondergang. Verder beschikt Barcelona Meeting over een privéparking. De feestzaal is trouwens ook voor andere feesten of meetings te huur. Op de website ontdekt u de vele mogelijkheden!