Barrel Select – Taverne Barrique – Ontbijt, brunch en tapas met topwijnen

maXLife logo

Barrel Select – Taverne Barrique – Ontbijt, brunch en tapas met topwijnen

Zoekt u een gezellige plek waar u ontbijt en bruncht, én ’s avonds nieuwe wijnen ontdekt? Stap dan binnen bij Bar’rique en maak kennis met Jeroen en Sander.

Bar'rique, Barrel Select
Jeroen Lenaerts en Sander de Bruijn

Wat eet ik in Bar’rique?
Jeroen Lenaerts: “Komt u voor ontbijt of brunch? U kiest zelf de grootte en stelt dan uw ontbijt of brunch samen uit ons assortiment van toppings. ’s Middags serveren we soep, salades en broodjes. ’s Avonds staan er tapas op het menu. Al onze producten zijn vers en van topkwaliteit. Ook hebben onze gerechten altijd dat ietsje meer. Zo gaat er niets boven onze huisgemaakte pesto, en vers gesneden carpaccio en pata negra.”

Wat is er bijzonder aan de drankkaart?
“Voor onze speciaalbieren werken we samen met lokale brouwerijen. Ook de meeste aperitieven zijn artisanaal. En onze wijnkaart? Die verandert met de seizoenen. Er staan altijd twintig flessen wijn voor u open. Maar u bestelt ook een fles – om hier te drinken of om mee te nemen. Elke maand organiseren we een drankproeverij – ideaal als teambuilding met de collega’s. Of u komt na het werk langs voor een afterworkdrink.”

Hoe maken jullie het verschil met andere wijnbars?

Bar'rique, Barrel Select

“Door de originele keuzes – zowel van dranken als van onze producten uit de keuken. Ook hebben we lange openingsuren. Van donderdag tot zondag kunt u bij ons terecht van 9 tot 23 uur. Dinsdag en woensdag zijn we open van 9 tot 15 uur. En we liggen strategisch, in een historisch pand over het station Antwerpen Berchem.”

Bar'rique, Barrel Select Logo

Boomgaardstraat 348
2600 Berchem
T 03 291 74 81
info@bar-rique.be
www.bar-rique.be