Bedtime – Slapen, een individueel hoogstandje

maXLife logo

Bedtime - Slapen, een individueel hoogstandje

‘Bedtime’ is een familiaal gedreven onderneming, waar de vijfde generatie het levenswerk verderzet van wat ruim 100 jaar geleden ontkiemde. Vanuit een rijke ervaring in de meubelbranche werd meer dan 30 jaar terug besloten tot specialisatie in slaapcomfort, waarmee de familie Van Gool zich meteen als pioniers in dit domein profileerden.

Bedtime
familie Van Gool

De beide vestigingen in Edegem en Essen stralen een opmerkelijke rust en ruimtelijkheid uit, terwijl het aanbod ronduit overweldigend is. Bedtime slaat niet om de oren met merknamen, maar doet zijn naam als speciaalzaak voor slaapcomfort alle eer aan door te focussen op een gezonde nachtrust, waarbij het bed centraal staat, maar evenzeer het belang van de totale slaapkamerbeleving ruimschoots aan bod komt. De slaapkamer is immers een ‘leefkamer’ met een bijzondere functionaliteit!

Individualiteit en objectiviteit
Slaapcomfort wordt door elk individu anders ervaren en vereist daardoor alleen al maatwerk. Bedtime gaat resoluut voor maatwerk door een selectieve aankooppolitiek die enkel producten toelaat die 100% voldoen aan de eigen strenge criteria voor materiaalkeuze, kwaliteit en duurzaamheid. Dat betekent in de praktijk dat bekende merken er niet met een volledig gamma vertegenwoordigd zijn, maar slechts met een ‘bloemlezing’ van het allerbeste, producten die de slaapadviseurs van Bedtime op hun beurt combineren tot een optimaal op de klant afgestemde slaapoplossing op maat.

“Enkel die merken en producten komen in ons assortiment waar we zelf volledig kunnen achter staan, die we eerlijk kunnen argumenteren en verantwoorden, waar we een royale garantie op kunnen verlenen” klinkt het gedreven bij de zaakvoerders.

Bedtime logo

Bedtime Essen: Spijker 57
2910 Essen
T 03 667 44 52
verkoop.essen@bedtime.be
www.bedtime.be