Boomkwekerij Wim De Groote – Help de natuur een handje!

maXLife logo

Boomkwekerij Wim De Groote – Help de natuur een handje!

Boomkwekerij Wim De Groote uit Zottegem legt zich toe op de teelt van voorgevormde leibomen. Dergelijke perfect ‘afgekweekte’ bomen geven onmiddellijk resultaat bij de oplevering van een tuin.

Boomkwekerij Wim De Groote
Wim De Groote

De familiale boomkwekerij bestaat al ruim honderd jaar. Wim De Groote is een telg van de vierde generatie. Voorgevormde bomen vormen zijn corebusiness:

“Met dit product spelen we optimaal in op de wensen van de klantenkring. Zo kweken wij bijvoorbeeld bladhoudende schermen, die de inkijk in een woning of gebouw het hele jaar door beperken en een grote decoratieve waarde hebben.

Degelijk en betaalbaar

Boomkwekerij Wim De Groote

Het orderboekje vermeldt uiteenlopende klanten, van gemeentelijke overheden en tuinaanleggers tot particulieren. “Ook tuinarchitecten vinden bij ons steevast hun gading. Het aanbod omvat onder meer leibomen, hoge en lage schermen, dak- of parasolbomen, sier- en laanbomen en haagplanten. Daarnaast kweken we ook groenblijvende piramiden, bollen, zuilvormen, enzovoort. Onze klanten vragen een degelijk afgewerkt en kwalitatief product tegen een redelijke prijs. En dat is precies wat wij hen bieden!”