Brasserie Oud Gemeentehuis – Smullen in een uniek kader

maXLife logo

Brasserie Oud Gemeentehuis – Smullen in een uniek kader

Brasserie Oud Gemeentehuis is de synergie tussen de jarenlange horeca-ervaring van Kenny Van Camp en Nathalie Buys, een fascinerend historisch pand dat zich nu openstelt naar het grote publiek en een formule die de ganse dag door verwent met lekkere dranken en gerechten naar ieders smaak en budget.

Brasserie Oud Gemeentehuis

Het Oud Gemeentehuis in Kapellen is na een zeer grondige restauratie vandaag een publieke parel. Het ganse pand laat zich ontdekken en biedt de brasserie-gasten de ene na de andere verrassing. Beneden is er de modern ingerichte bar en een sfeervolle zaal met zeer hoog plafond. Boven is er een nog veel ruimere zaal met panoramisch uitzicht op de omgeving. Bovendien verwent Brasserie Oud Gemeentehuis ook met aantrekkelijke buitenruimtes.

Kenny Van Camp: “De indeling van het pand laat ons toe perfect in te spelen op de verwachtingen van de individuele gasten en kleine groepjes, als tegemoet te komen aan de noden van grotere gezelschappen. Dat maakt Brasserie Oud Gemeentehuis ook tot een ideale feestlocatie voor alle denkbare gelegenheden, van babytafel over verjaardagsfeesten, recepties tot koffietafels.”

Brasserie Oud Gemeentehuis

Brasserie Oud Gemeentehuis is voorzien van een lift voor een vlotte toegankelijkheid van alle ruimten en beschikt over een royale parkeergelegenheid in de buurt op parking ’t Bruggeske.

Versheid en eerlijke prijzen
De kaart laat niemand op zijn honger zitten. Kenny Van Camp: “Iedereen is hier welkom, van ’s middags tot ’s avonds. Daarom stellen we zowel broodjes, croques, ijs & pannenkoeken, als culinaire creaties en een meergangenmenu voor, dat alles tegen zeer democratische prijzen.” Van dinsdag tot vrijdag is er een lunchmenu en op zondag wacht een uitgebreid ontbijt van 9.30 – 11.00u. Ook de jongste gasten worden niet vergeten op de menukaart.