Calla Lila – Kleine, maar stijlvolle kledingwinkel

maXLife logo

Calla Lila – Kleine, maar stijlvolle kledingwinkel

Calla Lila, de naam van een paarse aronskelk, is een originele en eigenzinnige kledingwinkel op de Schoenmarkt in Mechelen.  Ontstaan nadat de eigenares haar job als boekhouder aan de kant had gezet, en besloten had om haar droom te volgen. Die droom kwam uit in de kleine, maar stijlvolle winkel, waar iedere shopster in Mechelen terecht kan!

Calla Lila

Bekende merken als Soaked in Luxury, King Louie,  Ichi, Froy&Dind, Fever: het klinkt voor de doorgewinterde shoppers als muziek in de oren. Het motto in de zaak is om de klanten elke dag te verwennen. De zomercollectie van 2015 is reeds te bewonderen. We verklappen al dat er veel prints en kleur in de collectie zitten. Jurkjes en rokken met macarons, tropische prints, kersjes, bloemetjes, appeltjes.

Zowel moeder als dochter kunnen terecht bij kledingzaak Calla Lila in Mechelen! Alledaagse kleding om te gaan werken of voor op school, maar ook de exclusieve stukken waarmee je de aandacht kan trekken op een feest of avondje uit!

Bij Calla Lila doen ze net dat beetje meer: regelmatig worden er leuke zaken georganiseerd zoals VIP Nights, cocktails, wastips, extra openingsuren om de shoppers tegemoet te komen. Houd de website dus zeker in de gaten!

Twee maal per jaar organiseren ze met drie winkels een leuke modeshow op het pleintje voor de winkel. De winkels Tess, Alibi en Calla Lila zetten hun beste beentje voor, en laten dan de mooiste outfits uit de nieuwe collecties zien.

Calla Lila is niet gewoon een winkel maar een shopping paradijs! Sla deze zaak dus zeker niet over als je in Mechelen bent.