Carrera Motors Porsche Centre – De magische passie voor Porsche

maXLife logo

Carrera Motors Porsche Centre – De magische passie voor Porsche

Een Porsche zién rijden doet al watertanden, welk gevoel geeft het dan niet als je er dagelijks met eentje mag rondtoeren? Bij Carrera Motors Porsche Centre kan je de magie van dit merk ten volle ontdekken en beleven. Redenen genoeg om voor één van de zes modelrijen van dit Duitse topmerk te kiezen!

Carrera Motors Porsche Centre
Philippe De Craene

Carrera Motors is de oudste exclusieve Porsche-dealer in ons land: al 27 jaar lang staat het team van zaakvoerder Philippe De Craene voor gepassioneerde topservice, geïndividualiseerd advies en een uiterst correcte aanpak. “Wij vinden het belangrijk de klant heel vrijblijvend uitvoerig te informeren, zonder enige vorm van aankoopdruk.”

In alle marktsegmenten waar Porsche actief is (sportwagens, SUV, cabrio’s, limousines, …) is het merk uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider. Naast het ravissante uiterlijk en het oerdegelijke imago springt Porsche er bovenuit met topprestaties en een ongeëvenaarde kwaliteit. “Bovendien behouden de wagens op termijn een mooie waarde: wie zijn Porsche wil doorverkopen, houdt daar procentueel meer aan over dan bij andere merken. Daarnaast kenmerkt Porsche zich door een vrij lage ‘cost of ownership’ (rijtaks, onderhoud, belasting op voordeel alle aard,  …) in afweging met gelijkaardige merken.”

Carrera Motors Porsche Centre

Er is een Porsche voor iedereen: met betaalbare modellen zoals de Cayenne en de Macan speelt het merk perfect in op de behoeften van gezinshoofden die naast een comfortabele wagen ook de passie van Porsche in elke vezel willen voelen.

Kom vrijblijvend eens proefrijden…

Carrera Motors Porsche Centre Logo

Kortrijksesteenweg 11
9830 Sint-Martens-Latem
T 09 282 24 22
porsche@carreramotors.be
www.carreramotors.be