Casa Fiori | Bree

Casa Fiori | Bree

Juwelier Casa Fiori heeft voor iedereen een schitterend sieraad, van bekende merken als Pesavento, Orage, Noblesse en Noblesse Fashion, Al Coro, Le Chic, Diamonfire, Boccia Titanium en Flanders Collection, die exclusief zijn bij Casa Fiori. Onze sieraden worden streng gecontroleerd op een goede kwaliteit. Alle onze gouden juwelen zijn vervaardigd van 18 karaat goud.

Juwelier Casa Fiori  is al tien jaar een begrip in Bree en omgeving. We zijn gespecialiseerd in trouwringen en hebben ook een ruime collectie horloges, van grote en gekende merken zoals Seiko, Philip Stein, Certina, Boccia Titanium,Orphelia en nu ook GC Collection ! Komt u gerust eens langs in onze winkel : we zijn recent verhuisd naar een ruimer pand in de Hoogstraat 1 (tegenover Blokker) te Bree. Wij hopen u daar snel als klant te mogen begroeten!

Casa Fiori is de winkel voor exclusieve gouden en zilveren sieraden. Onze gouden en zilveren collecties bestaan uit een breed assortiment van moderne en klassieke ringen, oorbellen, colliers en hangers. Naast de nieuwe collecties juwelen verkoopt Casa Fiori stijlvolle uurwerken van gekende merken.

U kan bij ons in eigen atelier terecht met uw oude juwelen om deze te hermaken tot een nieuw, trendy sieraad. Eveneens voor overname van uw oud goud.

Een dierbare herinneren ? Wij hebben een breed assortiment in herdenkingssieraden (ashangertjes, fotohangers en vingerafdrukringen en -hangers).

Casa Fiori BVBA staat garant voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.