Chloe’s Lounge & Tapas Bar – Gezellig genieten in warm decor

maXLife logo

Chloe’s Lounge & Tapas Bar – Gezellig genieten in warm decor

De ideale plek om een uitgaansavond te beginnen, te beëindigen, of gewoon… de hele tijd door te brengen: dat is Chloe’s Lounge & Tapas Bar sinds april vorig jaar voor heel wat Deinzenaren. Met een ruim aanbod aan lekkere dranken en kleine maaltijden ontpopt dit adresje op de Markt zich tot een absolute trekpleister.

Chloe’s Lounge & Tapas Bar
Kurt Callens en Sophie Lannoo

Wie deze leuke zaak binnenstapt, wordt meteen ondergedompeld in een warme sfeer, waar het prachtige decor in cottagestijl zeker toe bijdraagt. Gezellig genieten wordt het helemaal wanneer één van de vriendelijke kelners een smaakvolle gin-tonic serveert , of één van de heerlijke whisky’s, wijnen of champagnes je een echt wow-gevoel bezorgt. Even goed bestel je hier één van de zovele vloeibare delicatessen uit het Filliers-assortiment, wat de link met Deinze extra benadrukt.

Chloe’s Lounge & Tapas Bar is elke dag open van 17 uur, op zondag zelfs vanaf 15 uur. Toch kan je er ook vroeger terecht: de zaak loopt naadloos over in broodjeszaak Délifrance, waardoor je er – voor de openingsuren van de bar –  een krokant belegd broodje, een tongstrelende spaghetti of een andere smakelijke snack kan verorberen. Wees welkom!

Chloe’s Lounge & Tapas Bar
Markt 68
9800 Deinze
T 09 386 59 01
info@deli-go.be