Clevers Immobiliën – De persoonlijke toets in vastgoed

maXLife logo

Clevers Immobiliën – De persoonlijke toets in vastgoed

Clevers Immobiliën geniet al twee decennia het vertrouwen van zowel kopers als verkopers van vastgoed. Het geheim achter dit succes? Een zeer correcte benadering van alle partijen als basis van een vertrouwensrelatie.

Clevers Immobiliën
Diana Clevers-Geldof

Met hun strategische ligging in Brugge en Blankenberge vormen de etalages van beide kantoren heuse trekpleisters. Maar pas wanneer je binnenstapt ervaar je de ware spirit van Clevers. “In ons vakgebied is eerlijkheid het fundament van elke relatie,” vertelt zaakvoerster Diana. “Je kunt verkopers gouden bergen voorspiegelen, maar als de uiteindelijke verkoopprijs tegenvalt is de klant ook niet geholpen. Daarom begeleiden ikzelf en mijn team de mensen doorheen het volledige traject op basis van onze jarenlange expertise. Van een realistische prijsbepaling en het uitvoeren van kleine herstellingswerken tot alle bijbehorende administratie. We zetten de panden in de kijker in de etalages, op onze eigen website en tal van andere vastgoedsites.”

Service voor koper én verkoper
“Wij willen alle partijen in de ogen kunnen kijken na een verkoop. Daarom hebben we ook uitdrukkelijk oog voor de kandidaat-kopers. Alles begint bij goed luisteren: wat voor mensen zijn het, wat zijn hun wensen, hun plannen, hun mogelijkheden …? Op basis daarvan maken we een selecte uit ons aanbod, vergezellen we hen bij bezoeken en leiden we hen persoonlijk rond.” Zo groeit een immo-kantoor dus uit tot een gevestigde waarde. En dat al ruim twintig jaar.

Clevers Immobiliën Logo

Smedenstraat 60
8000 Brugge
T 050 39 44 44
Gsm 0475 46 02 35
info@immoclevers.be
www.immoclevers.be