Cleys Interieur en Meubilair – “Ons werk is onze passie”

maXLife logo

Cleys Interieur en Meubilair – “Ons werk is onze passie”

Nieuwe ramen? Een mooie kast voor de salon? Of gaat u voor een nieuwe keuken of een totaalrenovatie? Cleys Interieur en Meubilair toont u in 3D wat mogelijk is, om vervolgens een perfecte afwerking na te streven.

Cleys Meubelmakerij
Luc Cleys

Een algemene meubelmakerij en schrijnwerkerij zonder specialiteit, maar met specialisten in huis die met behulp van de nieuwste, computergestuurde machines betaalbare ramen, meubels, keukens of ander maatwerk afleveren. Dat is het ‘winning concept’ van Luc Cleys en echtgenote Sylvia Van Haelst. “Wij tekenen alles uit in 3D, waarna we bij de klanten thuis of hier in Stekene het resultaat laten zien en in overleg met de klant het ontwerp aanpassen,” zegt Luc. “Onze vakmannen en computergestuurde machines doen de rest …”

Eén aanspreekpunt
Welk project u ook heeft, bij Cleys Interieur en Meubilair krijgt u één aanspreekpunt die het project van A tot Z opvolgt. “Als laatste garantie doe ik de eindcontrole van elk project en ben ik via mijn mobiel nummer altijd bereikbaar voor alle klanten,” zegt Luc.

Van vliegenraam tot totaalrenovatie
Meubelmakerij was de basis van Cleys Interieur en Meubilair. Intussen kan je er behalve voor meubels en volledige keukens terecht voor àlle maatwerk, van ramen, vloeren, wanden, plafonds tot alle binnen- en buitenschrijnwerk. “Geen opdracht is ons te klein,” zegt Sylvia. “Kleine dingen hebben ons grootgebracht. Waarom zouden we die nu weigeren?”