Dauby – Perfectie schuilt in authentieke details

maXLife logo

Dauby – Perfectie schuilt in authentieke details

Een stijlvolle deur of een elegant raam heeft nog net dat ietsje meer als ook het beslag tot in de puntjes is afgewerkt. Wie daarvoor oog heeft, is bij Dauby aan het juiste adres. De Wommelgemse importeur en groothandel heeft een voorliefde voor retroproducten voor interieur en exterieur en is in deze niche zelfs uitgegroeid tot de Europese marktleider.

Dauby

Sinds 1994 is Dauby dé referentie op vlak van retro raam- en deurbeslag, met leuke zijsprongetjes naar retro meubelbeslag, badkamer- en keukengadgets en andere interieur- en exterieurproducten (tegels, geurverdelers, …) die authenticiteit ademen.

“Het exclusieve karakter van onze producten schuilt in basismaterialen zoals britannium-metaal, massief brons, wit brons en smeedijzer,” stipt Annie Van Ingelgem aan. “Het beslag wordt op authentieke wijze gegoten in zandmallen en daarna manueel afgewerkt. Dat leidt tot kleine imperfecties die een oude, verweerde look creëren.”

Kom de unieke collecties Giara, Fama, Genifer, Pure, Pure Plus, Pure Tiles en Pure Fragrance ontdekken en laat u onderdompelen in de authenticiteit van de negentiende eeuw.

Dauby Logo

Uilenbaan 86
2160 Wommelgem
T 03 354 16 86
info@dauby.be
www.dauby.com