De Keyser & de kok – Teambuilding in een warme, huiselijke sfeer

maXLife logo

De Keyser & de kok – Teambuilding in een warme, huiselijke sfeer

In een prachtig oud herenhuis in Zaffelare biedt De Keyser & de kok een kookstudio, kookclub en feestlocatie. Een uniek kader voor bedrijfsfeesten, meetings of zakelijke events op maat.

De Keyser & de kok
Klara Libert

Wie zijn De Keyser en de kok?
Klara Libert: “De Keyser is de naam van de man die dit pand ooit liet bouwen. Zelf ben ik de kok, ik neem alle cateringaspecten voor mijn rekening. Ik leid de zaak in goede banen, samen met mijn echtgenoot Guy, die vanuit zijn achtergrond een pak businessexpertise meebrengt.”

Wat maakt jullie aanbod voor bedrijven uniek?
“Om te beginnen deze locatie met haar huiselijke sfeer. Vergaderingen vinden hier plaats in een intiem kader, niet te vergelijken met pakweg een hotellobby. Voor kookworkshops, events en teambuildings werk ik volledig op maat. Ik ontmoet de klant, peil naar de eigenheid van het bedrijf en de doelstellingen van de activiteit. Op basis daarvan stel ik een unieke formule voor. In onze ruime keuken kan het team onder mijn begeleiding aan de slag om een buffet of maaltijd te bereiden. Daarbij wordt de hiërarchie soms helemaal omgedraaid. Een interactieve en verrijkende ervaring voor alle deelnemers. Er ontstaat en dynamiek, die je met een etentje in groep zelden bereikt.”

Jullie verzorgen ook catering.

De Keyser & de kok

“Klopt, dat doen we onder de naam ‘De Plank’. Zo brengen we onze aparte sfeer naar elke gewenste locatie. De Plank is een leuk alternatief voor de klassieke broodjes. De focus ligt op het delen van lekker eten en ervaringen.”

FICHE
Locatie: teams tot een 32 personen kunnen er vergaderen, in de keuken gaan groepen tot 20 personen aan de slag. Grote gezelschappen maken ’s zomers gebruik van de tuin.

Import: De Keyser & de kok importeert en verkoopt een assortiment topproducten uit Italië.

Catering: inzetbaar voor alle soorten recepties, walking diners, en privé- of bedrijfsfeesten vanaf 8 tot 300 personen.

De Plank: een Vlaamse of Mediterrane plank vol lekkers, af te halen of geleverd op locatie. Een originele formule op basis van heerlijke en biologische streekproducten.