De Notelaer – Sfeervol eten en slapen in het land van Stille Waters

maXLife logo

De Notelaer – Sfeervol eten en slapen in het land van Stille Waters

De Notelaer is een prima uitvalsbasis of eindpunt voor een culinaire en/of wandel- of fietstocht in het land van Stille Waters. Geen wonder, door zijn ligging tussen het Kasteel van Marnix van Sint-Aldegonde in Bornem en het Kasteel d’Ursel in Hingene.

De Notelaer

De sfeervolle kamers van het familiale boetiekhotel en de toonaangevende keuken van de restorie maken van De Notelaer een begrip dat Klein-Brabant ver overschrijdt. Restorie, zegt u? “In 2011 voegden we brasserie en restaurant samen tot restorie,” legt William Van Kerckhoven uit. “In onze restorie vindt u de sfeer van een brasserie, terwijl onze chef verfijnde gerechten opdient die in een volwaardig restaurant thuishoren.”

Voor zakenlunch of familie-uitstap

De Notelaer

’s Middags is de restorie populair voor businesslunches, ’s avonds en in het weekend nemen gezinnen en vriendengroepen het van de zakenmensen over. Hier geniet u van de Frans-Belgische keuken met een hedendaagse Oosterse toets en van seizoensspecialiteiten als asperges en hopscheuten (voorjaar), babykreeft en mosselen (zomer) of wild (najaar). Ziet u het groter, dan heeft De Notelaer ruimte ter beschikking voor meetings (tot 35 personen) of voor feesten (tot 80 personen).

Wandel- of fietsarrangement

De Notelaer

Overnachten kan in een van de twaalf hotelkamers van het boetiekhotel. Of in een van de zeventien hotelkamers van het zusterhotel Secundo, gelegen op wandelafstand van De Notelaer. “Onze wandel- en vooral fietsarrangementen worden elk jaar populairder,” zegt William Van Kerckhoven. “Gasten kunnen hier trouwens klassieke of elektrische fietsen huren.”

Stationsplein 2
2880 Bornem
T 03 889 13 67
info@denotelaer.be
www.denotelaer.be