De Swaen – Een hapje, een drankje en een gezellige sfeer

maXLife logo

De Swaen – Een hapje, een drankje en een gezellige sfeer

De Swaen
Nathalie Van Vossel en chef-kok Ben

Welkom thuis
Gastvrouw Nathalie Van Vossel en haar team ontvangen u met open armen. De warme en familiaire sfeer zijn dan ook typisch voor De Swaen. Komt u voor een gezellige babbel en een lekker drankje? Dan bent u hier aan het juiste adres. En laat u eens verleiden door de menukaart.

Seizoenskeuken
Bij De Swaen proeft u van een Frans-Belgische keuken die uw smaakpapillen verwent en uw portemonnee spaart. Een snack, een lunch of een romantisch diner? U kiest. Chef-kok Ben leidt al vijftien jaar de keuken in goede banen en biedt u seizoensgebonden suggesties aan. De keuken opent om 11.30 uur en blijft open tot 22.00 uur. Dus kom gerust langs wanneer u trek hebt. De Swaen is elke dag open, behalve op maandag.

Proef de geschiedenis

De Swaen

Bij de Swaen geniet u van het lekkers, het gezelschap én van het authentieke karakter van het gebouw. Gebouwd in 1589 was dit vroeger een brouwerij, een tolhuis en een herberg. Hier proeft u van een rijke geschiedenis. En op zonnige dagen geniet u van de sfeer op het terras, terwijl de kinderen zich amuseren in de speeltuin.

Ook voor feestjes
Organiseert u een feestje? Of wilt u met de collega’s eens lekker lunchen? Ook dan zit u goed bij De Swaen. Vertel simpelweg wat u wenst. Het team van Nathalie en Ben zorgt ervoor dat u hier tevreden weer weggaat.

De Swaen Logo

Turnhoutsebaan 387
2110 Wijnegem
T 03 353 18 28
de.swaen@skynet.be
www.de-swaen.be