De Tuinkamer – Het geheim van de Tuinkamer

maXLife logo

De Tuinkamer – Het geheim van de Tuinkamer

Laat u zich graag culinair verrassen? Of kiest u voor vaste waarden op uw bord? In beide gevallen is restaurant De Tuinkamer in Beerzel meer dan het ontdekken waard. Chef-kok Ken Verschueren en zijn team verwennen uw smaakpapillen in dit sterrenrestaurant. Klaar voor uw culinaire ontdekkingstocht?

De Tuinkamer
Bert Van Rompay en Ken Verschueren

Smaak en genieten
Restaurant de tuinkamer is een culinaire topper en toegankelijk voor iedereen. Alles draait er rond smaak en genieten. U ontdekt er een innovatieve keuken, maar kunt er ook terecht voor de Frans-Belgische klassiekers. De initiatiefnemer is Bert Van Rompay, zaakvoerder van bakkerij het Broodhuys en restaurant De Tuinkamer.

Culinaire ster
In 2010 kwam Ken Verschueren aan boord. Als chef leerde hij de stiel bij de grote Sergio Herman. Het resultaat liet niet lang op zich wachten, een jaar later kreeg De Tuinkamer een Michelinster. Een beloning voor het harde werk en de passie voor de smaak.

Het geheim van De Tuinkamer

De Tuinkamer

Prijs-kwaliteit. Zo kan je FL-Interieur in één woord vatten. “Dankzij het hoogtechnologisch en geautomatiseerd machinepark van FL-Interieur en Everstone kunnen wij flexibel inspelen op klantenwensen én op de nieuwste trends. Elk project is anders en wij stemmen onze productie van de elementen in hout en steen naadloos af op de specifieke situatie. Bovendien maken wij het verschil door tal van praktische details, die het comfort verhogen. En vooral: dit zonder meerprijs!”