De Vogelenzang / Bistro Pub – Pure verwennerij voor uw smaakpapillen

maXLife logo

De Vogelenzang / Bistro Pub – Pure verwennerij voor uw smaakpapillen

Dé ‘places to be’ in ’s Gravenwezel: zo mag u brasserie De Vogelenzang en Bistro-Pub gerust omschrijven. Onder impuls van de familie Willems kregen beide etablissementen een eigentijdse toets, maar de authentieke sfeer uit de tijd van toen is nooit ver weg …

De Vogelenzang Bistro Pub

Het gebouw van De Vogelenzang werd al in de tweede helft van de negentiende eeuw als herberg uitgebaat. Anno 2014 is deze zaak een gereputeerde brasserie, waar zowel jong als oud hun gading vinden in een heel gevarieerde menukaart. Van een eenvoudige salade tot een exquis kaviaargerecht: u vindt het er allemaal. De nieuwe, overdekte buitenbar groeide in geen tijd uit tot een absolute trekpleister. Dat geldt evenzeer voor de authentieke toog vooraan, waar u in een nostalgisch kader in alle rust van uw pintje nipt.

De Vogelenzang Bistro Pub

Aan de overkant van De Vogelenzang halen culinaire liefhebbers hun hartje op in Bistro-Pub, waar u vooral het integrale smaakpalet van de heerlijke Italiaanse keuken ontdekt of gezellig van een frisse Primus-pint kan genieten. Dankzij de investering in een nagelnieuw terras en modern meubilair is ook deze gastronomische hotspot helemaal aangepast aan de eisen van de 21ste eeuw.

Wijnegemsteenweg 193
2970 ‘s Gravenwezel
T 03 353 62 40
devogelenzang@pandora.be
www.devogelenzang.be