Decoratieverhuur.be – De verwachtingen van uw klanten en partners overtreffen

maXLife logo

Decoratieverhuur.be – De verwachtingen van uw klanten en partners overtreffen

Decoratieverhuur.be, onderdeel van CDC Group, gaat in de steeds innoverende markt nog een stapje verder. Het gaat voornamelijk om de reacties van uw genodigden én om hun verwachtingen te overtreffen door te innoveren met kwalitatieve materialen. Cynthia De Clercq heeft met Decoratieverhuur.be reeds een waardige reputatie opgebouwd bij haar klanten, waaronder menig evenementenbureaus.

Decoratieverhuur.be
Cynthia De Clercq

Historiek
Cynthia De Clercq bouwde een unieke positie op met het decoreren van trouwfeesten, onder de naam Weddings Cynthia De Clercq. Op vraag van klanten zette ze de stap naar de bedrijfswereld. “Klanten vallen voor de gesofisticeerde en gedetailleerde afwerking,” legt Cynthia De Clercq uit. Ook de afbouw nemen zij voor hun rekening zodat u als klant zich niets hoeft aan te trekken.

Wat kan u verwachten?
Perfectie, innovatie en kwaliteit. “Als een bedrijf een nieuw product op de markt brengt, een opendeurdag wil houden of het jaarlijks personeelsfeest een boost wil geven, dan moeten we de gasten een wow-gevoel geven, welke zich onrechtstreeks vertaalt in betere cijfers.” Met deze gedachte richten zij bedrijfsruimtes en leegstaande panden in tot een omgeving met een groot wow-gehalte. Ook voor volledig ingerichte tenten kunt u bij Decoratieverhuur.be terecht.

Eén aanspreekpersoon
Wenst u enkel decoratie, of ook catering en een fotograaf? Decoratieverhuur.be is geen evenementenbureau, maar beschikt over een breed netwerk van cateraars, video- en fotografen, ceremoniemeesters en hosts. U geeft uit handen wat u uit handen wilt geven. En ter plekke is het Cynthia De Clercq die alles coördineert.

Decoratieverhuur.be

Ideaal voor KMO’s en zelfstandigen
De manier van werken van Decoratieverhuur.be is uiterst geschikt voor KMO’s en zelfstandigen: “wij situeren ons tussen een verhuurbedrijf en een evenementenbureau”. Zonder de algemene organisatie op zich te nemen (en bijhorend prijskaartje), kunnen zij door de vele connecties u toch snel en doelgericht helpen waar nodig. Maar u kan evenwel losse producten ophalen of laten leveren om uw feest op te pimpen.

Privéfeesten
Ook voor privéfeesten kunt u een beroep doen op Cynthia De Clercq. Voor een sfeervol event, thuis of op locatie, is Cynthia De Clercq het aanspreekpunt in België. Zij zorgt voor een afwerking waarbij elegantie voorop staat. U bent gastvrouw/gastheer en bepaalt de stijl van uw verjaardag, jubileum, tuinfeest of fundraising. Cynthia De Clercq werkt alles uit en tovert uw locatie om tot een elegant feest waar uw gasten nog lang over napraten.