Domein Martinus – Feesten en vergaderen in stijl

maXLife logo

Domein Martinus – Feesten en vergaderen in stijl

Op zoek naar de ideale locatie voor uw feest, seminarie of teambuilding? Domein Martinus en zijn professionele team onder leiding van Lode en Runa Van der Auwera maken van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

Domein Martinus
Lode Van der Auwera

Conferentiecentrum met 38 hotelkamers
Domein Martinus, midden in het groen, is al jaren bekend als hét conferentiecentrum en beschikt over elf seminarieruimten. Alle ruimten beschikken over daglicht en de meeste hebben rechtstreeks toegang tot de prachtige tuin waar u in alle rust kleine en grote strategieën ontwikkelt of simpelweg geniet. U profiteert van het comfort van een ruime parking. En indien gewenst kunnen de gasten overnachten en genieten van topgastronomie. Dit alles aan een interessante prijs-kwaliteitverhouding.

Domein Martinus

Feestzaal
Naast conferenties is Domein Martinus uw garantie voor een geslaagd feest met keuze uit verschillende interessante en duidelijke all-informules zodat u na uw feest niet voor verrassingen komt te staan. Huwelijken, bedrijfsfeestjes en familiefeesten worden hier tot in de puntjes verzorgd met catering en bediening op sterrenniveau. De feestzalen hebben een capaciteit van 7 tot 750 personen. De oranjerie laat u ook binnen genieten van de groene omgeving. Ook hier weer is de mogelijkheid tot overnachten en de ruime parking een sterke troef!

Domein Martinus

Leven als God in Frankrijk
Een recent project van Domein Martinus is een 14de-eeuws sprookjeskasteel gelegen in een schitterende en romantische omgeving in het zuiden van Frankrijk: Chateau La Colombie. Chateau La Colombie biedt u een uniek middeleeuws kader met hedendaags comfort waarin uw programma de ruimte en luxe krijgt die het verdient. Hier kunt u terecht voor uw vakanties, evenementen, feesten, brainstormings … Het kasteel is te huur met eigen catering of met volledig uitgewerkte formules.

Domein Martinus Logo

Sniederspad 133
2980 Halle-Zoersel
T 03 384 02 23
info@domeinmartinus.be
www.domeinmartinus.be