Fintro Van Slembrouck en Willems – Ideale kruisbestuiving tussen bank en verzekeraar

maXLife logo

Fintro Van Slembrouck en Willems – Ideale kruisbestuiving tussen bank en verzekeraar

Het beheer van al uw financiële producten vertrouwt u uiteraard niet toe aan de eerste de beste. Bank & Verzekering Van Slembrouck uit Ieper bewijst al meer dan 60 jaar zijn expertise in deze branche en laat u daarvan via een persoonlijke service meegenieten.

Fintro Van Slembrouck en Willems
Carlos Van Slembrouck

Fintro-agentschappen Van Slembrouck en Financieel Advies Willems, beide uit Ieper, werken sinds 2012 harmonieus samen. “Onze gezonde wisselwerking levert ons cliënteel betere tarieven én interessantere oplossingen op, zowel voor beleggingen, kredieten als verzekeringen,” zegt Carlos Van Slembrouck.

Van Slembrouck en Willems koppelen de persoonlijke service van een familiaal bedrijf aan maatoplossingen voor particulieren, kmo’s, ondernemers en vrije beroepen. “Van Slembrouck is het succesverhaal van vier broers (Jean-Paul, Jean-Marie, Chris en Carlos) die de zaak van vader Raphaël verderzetten,” getuigt Carlos. “Bij Willems zorgen kantoorhouder Martin Willems, loketbediende Magali en beleggingsadviseur Rik Fournier voor een onberispelijke service.”

Fintro Van Slembrouck en Willems

“Als onafhankelijk Fintro-agent schotelen wij onze klanten in een gemoedelijk kader en via een persoonlijke relatiebeheerder de beste oplossingen voor. Daarnaast dokteren we het ideale verzekeringspakket uit, aan een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Via een permanente service bij schadegevallen zorgen we ervoor dat onze cliënten altijd op de beste manier worden geholpen.”

Fintro Van Slembrouck en Willems Logo

Diksmuidseweg 60
8900 Ieper
T 057 20 12 42
info.vanslembrouck@portima.be
www.vanslembrouck.com
Rijselsestraat 25
8900 Ieper
T 057 21 82 38
willems-financ-advies@fintro.be