Garage Brouwers – Koreaans topmerk met Vlaamse topservice

maXLife logo

Garage Brouwers – Koreaans topmerk met Vlaamse topservice

Sint-Katelijne-Waver is de thuisbasis van garage Brouwers. Al bijna 25 jaar is het dé plek voor uw Hyundai. Zaakvoerder Robert Brouwers vertelt u over de dynamiek in dit familiebedrijf.

Garage Brouwers
Robert Brouwers, zonen Peter en Steven en dochter Marijke

Kies voor een topmerk
“Kiest u voor Hyundai? Dan kiest u voor kwaliteit. Want in twintig jaar tijd groeide Hyundai uit tot het meest populaire niet-Europese automerk in België. En de topmodellen zoals de ix35 of i20 ziet u werkelijk overal.”

Kies voor een familiebedrijf
“Garage Brouwers is een echt familiebedrijf. Samen met mijn zonen Peter en Steven, en mijn dochter Marijke leid ik onze zaak in goede banen. Peter en Steven vindt u terug in het atelier en nemen het technische werk voor hun rekening. Marijke staat in voor de verkoop en de boekhouding. Noem mij gerust het manusje-van-alles. Bij garage Brouwers vindt u een gemoedelijke sfeer. En die vertaalt zich in een topservice. Net daarom blijven onze klanten trouw aan garage Brouwers.”

Kies voor het volledige pakket
“Garage Brouwers biedt u het volledige pakket: leasing, verzekeringen, financiering, enz. En ook voor het onderhoud of reparaties zit u hier goed. Het mechanische werk, de elektrotechniek, herstellingen aan het koetswerk … alles gebeurt in huis. En in geen tijd hebt u uw wagen terug.”

Neem de proef op de som
“Kom langs bij garage Brouwers en maak kennis met het aanbod van Hyundai. Een testrit later staat u versteld van zo veel kwaliteit voor een zachte prijs. Benieuwd? Uw nieuwe wagen wacht op u.”

Garage Brouwers Logo

Mechelsesteenweg, 227
2860 Sint-Katelijne-Waver
T 015 552 736
www.brouwers.hyundai.be