Garage Schyns Ford – Meer dan een eeuw auto-expertise

maXLife logo

Garage Schyns Ford – Meer dan een eeuw auto-expertise

Garages met ruim 100 jaar op de teller, je komt ze niet elke dag tegen. De familie Schyns uit ‘s Gravenvoeren kan terugkijken op een rijke ervaring, eerst als ijzerwerkbedrijf, vervolgens als verkoper van landbouwmachines, tractoren en auto’s en sinds de jaren 60 als Ford garage.

Garage Schyns Ford
Georges Schyns en familie

De geschiedenis van het familiebedrijf mag dan al teruggaan tot 1911, vandaag geldt Ford Schyns als een bijzonder moderne garage, uitgerust met de geavanceerde voorzieningen en een fraaie showroom. Georges Schyns: “Wij staan voor essentiële waarden: vertrouwen, betrouwbaarheid en oog voor detail. Generatie na generatie bleven de zaakvoerders de filosofie van luisteren naar de klant en goed werk leveren trouw.”

Een breed pallet

Garage Schyns Ford

De erkende Ford verdeler herstelt wagens van alle merken. Klanten kunnen bij Schyns dan ook terecht voor recente tweedehandswagens met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. “In onze werkplaatsen mechaniek en carrosserie passen we de meest recente autotechnologie toe. Onze mensen scholen zich voortdurend bij, om telkens weer de optimale service te verzekeren.”

Garage Schyns Ford logo

Garage Schyns Ford
Bovendorp 18
3798 Voeren
T 04 381 00 04
info@schynsford.be
www.schynsford.be