Gardesign – Tuinen om in weg te dromen

maXLife logo

Gardesign – Tuinen om in weg te dromen

Niets zo rustgevend als tijdens een zonnige lente- of zomerdag genieten van een heerlijk ontworpen tuin. Die voldoening beleven klanten van Gardesign telkens weer. Het team van Johan Vandevelde creëert inspirerende tuinen die perfect passen bij uw type woning of bedrijfsgebouw.

Gardesign

Met ruim 27 jaar ervaring in tuinarchitectuur, -aanneming en -onderhoud is Gardesign een vaste waarde in de wereld van stijlvol groen. “Voor elk project maken we eerst een vrijblijvende offerte, rekening houdend met de stijl van het gebouw en de wensen van de klant. Aangevuld met enkele suggesties, evolueren we naar een vrijblijvende schets en een definitief presentatieplan. Wij hechten veel belang aan een persoonlijke aanpak.”

Ook voor de aanleg van opritten, terrassen, pergola’s, aanplantingen en ander groen, bouwde Gardesign een oerdegelijke reputatie op. “Daarnaast kunnen klanten genieten van de kruisbestuiving met de bloemenzaak van mijn vrouw, waarin aandacht voor esthetiek en kwaliteit eveneens sleutelwoorden zijn.”

Gardesign Logo

Meensesteenweg 295
8501 Bissegem-Kortrijk
T 056 37 03 56
info@gardesign.be
www.gardesign.be