Gent-Watertoerist – Gent ontdekken: iedereen kan de boot in!

maXLife logo

Gent-Watertoerist – Gent ontdekken: iedereen kan de boot in!

Het hele jaar door ontdekken mensen de Arteveldestad op de ideale manier: tijdens een rondvaart met de boten van Gent-Watertoerist. Maar de onderneming organiseert ook tal van evenementen.

Gent-Watertoerist
Henk Hellemans

Bij de organisatie van boottochten heeft Gent-Watertoerist heeft uitdrukkelijk oog voor kwaliteit en comfort. Henk Hellemans: “Van op het water de Arteveldestad ontdekken is hoe dan ook een bijzondere ervaring. Onze bootgidsen (meestal 4- of 5-talig) beschikken over de nodige vaarbewijzen, genoten een EHBO-opleiding en zijn ambassadeurs voor de toeristen. Groepen die een programma boeken begeleiden we van aankomst tot vertrek.”

Eventorganisatie
Gent-Watertoerist legt zich met dezelfde gedrevenheid toe op de organisatie van dag- en avonduitstappen, meeting, congressen enzovoort. “Wij bieden tal van arrangementen of speciale formules aan, zoals ‘Knabbel en Babbel’ met een aperitief aan boord, gevolgd een gegidst bezoek aan diverse restaurants. Teambuildings, incentives, culinaire programma’s enz behoren eveneens tot de mogelijkheden. Tijdens de komende Floraliën bieden we ook arrangementen aan, inclusief de tickets voor de tentoonstelling.”