Groen voor Bedrijven – XXL-plantenbakken van staal: handgemaakt én Belgisch

maXLife logo

Groen voor Bedrijven – XXL-plantenbakken van staal: handgemaakt én Belgisch

WALFiLii is dé referentie voor vuurschalen en plantenbakken – gepersonaliseerd en onverwoestbaar. MaXLife Antwerpen sprak met zaakvoerder Filip Engels. U kunt bij hem ook terecht voor huurplanten en tuinonderhoud.

Groen voor Bedrijven
Filip Engels

Voor welke planten en diensten klop ik bij u aan?
“Onze groep omvat vier bedrijven. Groen voor Bedrijven staat al 33 jaar in voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van bedrijfstuinen. In De Roode Hoeve kweken we bijzondere buxussen en grote solitaire planten. Bij Plants 4 Events huurt u groene decoratie voor uw conferentie, festival en feest. En WALFiLii produceert vuurschalen en plantenbakken op maat voor binnen en buiten.”

Waarom zijn jullie uniek in de groensector?
“Wij bieden exclusiviteit. Wilt u een ontwerp met uw naam erop? Of een plantenbak met een zitbank, verlichting en waterpartij erbij? Alles kan! De WALFiLii-producten zijn gemaakt van roestvast staal en cortenstaal en beschikbaar in alle kleuren van de regenboog. Keurt u ons concept goed? Dan gaat het meteen in productie. Zo garanderen we korte levertermijnen.”

Waaraan werken jullie momenteel?

Groen voor Bedrijven

“Op de wereldtentoonstelling in Milaan zorgen we voor groen in het Belgische paviljoen. Ook legden we recent in Zuid-Frankrijk villaterrassen en -tuinen aan. En we zijn nu ook actief in het Verenigd Koninkrijk en Dubai. Er is dus genoeg werk. Daarom zijn we altijd op zoek naar jonge IT’ers en ontwerpers met een brede talenkennis.”

Fiche:

  • aanbod: plantenbakken en vuurschalen, tuinonderhoud en huurplanten
  • troef: exclusiviteit
  • op zoek naar: IT’ers en ontwerpers