Interieur en Antiek Franky – Een sfeervolle toets in uw hedendaags interieur

maXLife logo

Interieur en Antiek Franky – Een sfeervolle toets in uw hedendaags interieur

Interieur en Antiek Franky is al jaren gespecialiseerd in authentieke meubels uit de 18e en 19e eeuw in Franse en Engelse stijl, maar legt zich sinds 15 jaar ook toe op totaalinrichting. Denkt u daarbij aan donkere interieurs, dan ervaart u hier het tegendeel. Geen wonder dat niet alleen liefhebbers van het landelijke maar ook van strak en sober hier dikwijls het meubelstuk vinden dat terug warmte, klasse en zelfs een vleugje nostalgie in hun woonkamer binnenbrengt.

Interieur en Antiek Franky

Franky en Carina, beiden interieurstylist, hebben dan wel een passie voor kwaliteitsvolle meubels uit de 18e en 19eeeuw in Franse en Engelse stijl, hun uitgebreide expertise evolueert ook mee met de hedendaagse trends. “Meer en meer klanten passen onze meubels in in hun moderne interieur. Zo doen ze bijvoorbeeld een beroep op ons voor het vergrijzen van meubels of voor het herstofferen van zitmeubels. Vaak worden wij ook ingeschakeld om warme toetsen aan te brengen in hun woning.

Daarvoor hoef je een huis niet te overladen. Het bijzondere schuilt dikwijls in zorgvuldig aangebrachte contrasten: een kast of kloostertafel uit de 18e eeuw in Franse stijl in een designinterieur. Of een antieke kroonluchter als elegante sfeermaker in combinatie met een strakke inrichting. Of een pastorijwoning ingericht met strakke, landelijke vergrijsde meubelen in combinatie met kleurrijke stoffering op de zitmeubelen. Zo leg je persoonlijkheid in je interieur, dat tegelijk een tijdloos karakter krijgt.”

Persoonlijke service

In de recent vernieuwde en eigentijdse showroom van 1800 m², die is onderverdeeld in 25 sfeervolle kamers, vind je een ruim assortiment aan meubels, lusters en decoratiemateriaal, maar ook rijkelijk gestoffeerde nieuwe Engelse zitbanken.

“Wij hebben alle nodige kennis en ervaring om je uitgebreid te adviseren en komen ook graag aan huis voor een persoonlijke service. Vind je je gading toch niet, dan kunnen wij ook maatwerk leveren met bijvoorbeeld een kast op maat en naar je smaak. Ons doel is een delicaat evenwicht bereiken tussen het waardevolle antieke en de hedendaagse elementen, om zo eenheid en rust in je interieur te creëren.”

Interieur en Antiek Franky Logo

Sint-Truidersteenweg 361
3500 Hasselt
T 011 283769
info@AntiekFranky.com
www.antiekfranky.com