KG-Interieurdesign – Brengt interieur tot leven

maXLife logo

KG-Interieurdesign – Brengt interieur tot leven

Elke ruimte, elke bewoner en elke toepassing is anders. Precies daarom creëert KG Interieurdesign sfeervolle en functionele interieurs met een eigen identiteit.

KG-Interieurdesign
Kristof Gregoire

KG Interieurdesign is een bureau van Kristof Gregoire met drie jonge interieurarchitectes. “Wij bieden het hele pakket van interieuradvies aan. Van ontwerp tot en met realisatie. Van meubelontwerp tot en met de oplevering van een volledige verbouwing. Samen met de klant zoeken we steeds naar een oplossing die perfect past bij zijn wensen. Wij onderscheiden ons van andere bureaus door de korte doorlooptijd van een verbouwing. Klanten, particulier of bedrijf, willen de eventuele hinder van een verbouwing tot een minimum beperken. Door een strikte opvolging en planning van de werken gecombineerd met een sterk team van aannemers, slagen wij daar elke keer opnieuw in.”

Drie fasen
Elk project kent drie fasen. Kristof Gregoire: “In de eerste fase maken wij een ontwerpstudie op maat van de klant. Uit de verschillende ontwerpen destilleren wij een definitief ontwerp, samen met de klant en daar maken wij een 3D-presentatie van.” Vervolgens wordt een offerte gemaakt door aannemers die de werf effectief bezoeken om dan als laatste fase het project te realiseren.

Interieuradvies werkt

KG-Interieurdesign

Goed interieuradvies brengt geld op. Kristof Gregoire: “Wij kennen de producten, de troeven en de beperkingen van bepaalde materialen. Door een correct advies kan een klant geld besparen. Denk bijvoorbeeld aan lichtadvies: veel huizen hebben gewoon de foute verlichting. Daar kan je dus heel wat geld op besparen.”

Daarnaast helpt interieuradvies bedrijven bij hun positionering. Kristof Gregoire: “Wij vertalen de corporate identity van een merk naar het interieur. En dat draagt bij tot een uniforme uitstraling. Of we helpen de klanten, horeca bijvoorbeeld, om door middel van interieuradvies nieuwe doelgroepen aan te spreken.”