Kitchen Suite – Thuiskomen in uw keuken

maXLife logo

Kitchen Suite – Thuiskomen in uw keuken

Een comfortabele en stijlvolle keuken … dat is het kloppend hart van elke woning. Uw keuken moet alle snufjes en looks hebben die u wenst: kastindeling en toestellen gaan bij voorkeur samen met uw levensstijl. De materialen en kleuren moeten harmoniëren met de rest van uw interieur. Bij Kitchen-Suite komt u thuis in uw keuken.

Kitchen Suite
Jim en Cees Brandwijk

In de uitnodigende toonzaal langs de Hasseltweg ontdekt u een breed gamma aan hedendaagse keukens en de betere kooktoestellen. U kijkt ongestoord rond, in een ontspannen sfeer … Dankzij een vriendelijke ‘goeiedag’ weet u dat u bij de verkopers terecht kunt voor persoonlijk advies, geheel vrijblijvend. Kitchen-Suite is boven alles een familiebedrijf, opgericht door Cees Brandwijk in 2000. Intussen zijn ook zoon Jim en dochter Kim in de zaak gestapt. In veertien jaar tijd is Kitchen-Suite uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de keukenmarkt.

“We plaatsen 400 keukens per jaar en die worden allemaal geïnstalleerd door onze eigen installateurs: we willen dat onze klanten snel geholpen worden en de gepaste service krijgen. Ons team is onze sterkte … én elke keuken wordt persoonlijk door mezelf opgeleverd,” stelt zaakvoerder Cees Brandwijk.

Kitchen Suite

Ook voor totaalprojecten bent u bij Kitchen-Suite aan het juiste adres.

“Indien gewenst, zorgen wij voor het uitbreken van de bestaande elementen, het aanpassen van leidingen en de plaatsing van nieuwe vloeren. Hiervoor werken wij samen met gerenommeerde onderaannemers. Het grote voordeel van deze totaalprojecten is dat u maar één aanspreekpunt heeft: Kitchen-Suite. We bieden topkwaliteit in de afwerking en onze hoogwaardige keukentoestellen maken dit luxe-gevoel compleet: zo bieden we onder meer apparaten van Miele en Gaggenau aan,” besluit Cees Brandwijk.

Bij Kitchen-Suite kiest u uit 250 modellen en 3200 kleuren … dit maakt van elke keuken een maatproject!