LaBaronale – De pure Italiaanse smaken

maXLife logo

LaBaronale – De pure Italiaanse smaken

Exquise Italiaanse koffie, delicatessen en kwaliteitswijnen zijn een waterdichte garantie voor oeverloos culinair genot. Dat weet Piero Gallucci maar al te goed. De zaakvoerder van LaBaronale importeert deze heerlijke relatiegeschenken en verwent zijn klanten er ook mee tijdens druk bijgewoonde workshops, incentives en kookopleidingen.

La Baronale

Een heerlijk kopje koffie met een fantastisch aroma: het is één van de passies van Piero Gallucci. “De liefde voor de espresso dateert van uit studententijd en zorgde ervoor dat ik tijdens mijn opleiding in Bologna alle koffiehuizen afschuimde om te proeven en te vergelijken. Dat leidde tot de creatie van Caffè PIÙ, een eigen melange van de beste origines die op traditionele wijze worden gebrand.”

Caffè PIÙ is een waar genot voor iedere koffieliefhebber en is onder meer in de horeca razend populair. “Koffie stimuleert het humeur en de rentabiliteit van de medewerkers. Met ons ‘on the road’-concept il più piccolo Barista verzorgen wij events en incentives om mensen deze koffie in al zijn facetten te leren ontdekken.”

Authenticiteit
Italië-liefhebbers houden van het totaalplaatje van LaBaronale. Dankzij de samenwerking met talrijke kleinere ambachtelijke Italiaanse producenten vind je bij Piero Gallucci een uitgebreide bloemlezing  van de saillante smaken die deze mediterraanse keuken biedt. “We kiezen steevast voor familiebedrijfjes waar een manuele, ambachtelijke productie centraal staat.”

Workshops

La Baronale
Piero Gallucci

De showroom van LaBaronale is voor heel wat Limburgse bedrijfsleiders uitgegroeid tot een favoriet adresje, en dat is geen toeval. Ze wanen er zich in een knus restaurant met een open keuken, die het decor vormt voor kookworkshops, walking dinners en wijndegustaties. Van een originele incentive gesproken!

“Het is fantastisch om mensen in een heel ontspannen sfeer in te wijden in de puurheid van de Italiaanse smaken, met ravissante smaken en geuren. We zorgen er steevast voor dat iedereen met een vakantiegevoel naar huis gaat.”

Cavalieri in cucina

La Baronale

Wie er na één bezoek nog niet genoeg van heeft, kan zich inschrijven voor ‘Cavalieri in cucina’. “Hierbij leren we bedrijfsleiders in tien stappen (één sessie per maand) hoe ze een heerlijk Italiaans menu kunnen bereiden. We sluiten iedere jaargang steevast af met een zomerse barbecue en een bezoek aan een Italiaanse regio, los van de toeristische trekpleisters, zodat de deelnemers zich letterlijk Italiaan onder de Italianen voelen.”

Smaken ontdekken
Piero Gallucci beschouwt het als zijn missie om mensen de smaak van kwaliteitsproducten te leren kennen. “Er is bijvoorbeeld een immens verschil tussen een paprika uit een Italiaanse moestuin, en een paprika uit een industriële serre. Het onderscheid in smaak en geur is gigantisch. Pas als mensen daarvan doordrongen zijn, ben ik tevreden.”