Lingerie Silhouette Tongeren – “Persoonlijke service voor jong en oud, in alle maten”

maXLife logo

Lingerie Silhouette Tongeren – “Persoonlijke service voor jong en oud, in alle maten”

Al tien jaar baat Heidi Strauven met passie en gedrevenheid Silhouette Lingerie uit in hartje Tongeren. Met haar team van ervaren stylistes helpt ze haar klanten in de keuze naar mooie en passende lingerie. De boetiek kreeg onlangs een nieuw interieur en verwelkomt er zowel dames als heren en kinderen. Lingerie Silhouette biedt ook een nauwkeurige selectie corsetterie, nacht- en strandmode, voor jong en oud en van kleine tot grote maten.

Lingerie Silhouette Tongeren
Heidi Strauven

De juiste lingeriekeuze begint bij de meting. “Dat doen we bij elke klant, elke keer. Daarna volgt de begeleiding en het advies,” legt Heidi Strauven uit. “Met deze persoonlijke service willen we ervoor zorgen dat klanten met een goed gevoel naar buiten gaan. Lingerie moet zowel goed passen als aansluiten bij de persoonlijkheid van de klant. Daar helpen wij hen graag bij. Ook wie een maatje meer of minder heeft, vindt hier mooie en comfortabele lingerie. Bovendien hebben we onze eigen retouchedienst, voor veel klanten een voordeel.”

Silhouette By Night
Als multibrand winkel vindt u een waaier aan merken bij Silhouette Lingerie: Marie Jo, Prima Donna, Chantelle, Lise Charmel… “Om onze klanten kennis te laten maken met deze collecties organiseren we twee keer per jaar Silhouette By Night. Zowel in oktober als in maart vinden er twee modeshows plaats. Hiervoor werken we samen met professionals, maar ook amateurs dragen de lingerie van Silhouette met plezier.”