Maric Bouwonderneming – “Ik begeleid elk project alsof het om mijn eigen woning gaat”

maXLife logo

Maric Bouwonderneming – “Ik begeleid elk project alsof het om mijn eigen woning gaat”

Met ruim vijftien jaar ervaring in de sector richtte Greet Nelissen in 2011 haar eigen bouwbedrijf op, gespecialiseerd in particuliere woningbouw. Bouwonderneming Maric staat voor transparante prijzen, een persoonlijke aanpak en maximale klantentevredenheid.

Maric Bouwonderneming
Greet Nelissen

Bij Bouwonderneming Maric geniet u van alle voordelen van een sleutel-op-deur concept, zonder de nadelen. “Geen standaardplannen of beperkte materialenkeuze hier,” benadrukt Greet Nelissen. “Alles is mogelijk, van klassiek tot hedendaags en modern. Klanten weten op voorhand precies wat alles kost en komen niet voor onverwachte verrassingen te staan. Bovendien verzorg ik alle werfbezoeken persoonlijk en blijf ik gedurende heel het traject hun vaste aanspreekpunt.”

Volledige begeleiding

Maric Bouwonderneming

Greet, die indien gewenst zorgt voor het eerste ontwerp, ontfermt zich over elke woning van begin tot eind. “Daarom hou ik het aantal projecten beperkt. Ik wil mijn klanten zo goed mogelijk in de watten leggen en elk project begeleiden alsof het om mijn eigen woning gaat. Ik zal ze ook nooit alleen op pad sturen, maar ga altijd mee op zoek naar materialen, een mooie keuken of de perfecte badkamer. Op deze manier kan ik het budget van mijn klanten beter beschermen en ze toch laten meegenieten van de grotere kortingen die ik als aannemer bij mijn vaste leveranciers verkrijg.”

Holt 98, bus 1
3740 Bilzen
T 089 50 17 03
info@maricbvba.be
www.maricbvba.be