Mo’na – Een haarfijn concept

maXLife logo

Mo’na – Een haarfijn concept

Voor Mo’na (More Nature) vormt haar geen accessoire, het maakt deel uit van iemands identiteit en natuur. Hoe je het behandelt, knipt, stylet en verzorgt, vertelt wie je bent.

Mo'na Stijn Pellegrims
Stijn Pellegrims

Stijn Pellegrims: “In ons Salon zorgt een team van frisse en vertrouwde gezichten ervoor voor dat je zelfverzekerd voor de dag komt. Haren in de krul of een strakke snit met een bijpassende tot 99 % natuurlijke haarkleur. Tijdens elke behandeling maken we steevast tijd voor een wellnessmoment.”

Salon – Shop – Spa

Mo'na Stijn Pellegrims

In de Mo’na Shop bewijst het natuurlijke cosmeticamerk Aveda dat bio en geitenwollen sokken niet hand in hand moeten gaan. Daar vind je ook de nagelverzorging van O.P.I. met tal van leuke kleurtjes. Weetje: in de Shop kan je een manicure of gellak laten uitvoeren. Ten slotte verwent de Spa-therapeute de gasten met behandelingen als Rosemary Mint Awakening treatment of Stress Fix massage met het Aveda Stress-Fix™-aroma (een mengsel van onder meer lavendel, lavandin en muskaatsalie, dat stressgevoelens vermindert). “Deze rustgevende en verjongende lichaamsmassage vormt een combinatie van Zweedse massage, diepe bindweefselmassage, voetreflexologie en acupressuur.”

Mo'na Stijn Pellegrims Logo

Korenmarkt 49
2800 Mechelen
T 015 34 01 30
info@mo-na.be
www.mo-na.be