Multi-Import – De Verfexpert – De grootste inspiratiebibliotheek

maXLife logo

Multi-Import – De Verfexpert – De grootste inspiratiebibliotheek

Naast een uitgebreid assortiment verf en benodigdheden vindt u bij ‘Multi-Import – De Verfexpert’ meer dan 800 lijvige boeken met behangpapier. Dat is een hele bibliotheek. Als u hier geen inspiratie vindt voor de aankleding van uw interieur of zaak, dan vindt u die nergens. 

De Verfexpert

“De boeken vormen een unieke collectie,” zegt Hugo Dewaele die ‘Multi-Import – De Verfexpert’ met zijn dochter Charlotte runt. We hebben boeken met behangpapier van fabrikanten uit de hele wereld.”

Papier met fluweel, glasparels, prints met dierenvacht dat er levensecht uitziet, abstracte motieven, klassiek barok – kortom alle mogelijke motieven, combinaties en prijsklassen. U raakt niet uitgekeken. Het is niet voor niets dat decorbouwers en toneelverenigingen hier over de vloer komen. En alles wat in de boeken staat, is binnen de week leverbaar.

Charlotte toont exclusieve boeken met ontwerpen van het modehuis Versace en de Italiaanse ontwerper Roberto Cavalli.

“Zopas is een behangboek rond Van Gogh uitgekomen,” zegt ze. “Dat vindt  u alleen in onze zaak terug.”

Wandpanelen
Een trend in het behangpapier is het wandpaneel, waarbij een motief, een tekening of figuur centraal staat. Dit wordt in één stuk besteld en het bedekt de hele wand. Het oogt schitterend in een huiselijk interieur, maar ook in een etalage, winkelruimte, wachtkamer of kantoorruimte.

Charlotte: “Een bekende speler op de markt is Rebel Walls. U kunt één van hun wandpanelen online op maat bestellen, via een link op onze site (www.multi-import.nl.rw.nu). Daarna haalt u het in onze zaak af.”

Hugo Dewaele besluit met een tip: “Kies eerst uw behangpapier en dan de verf. Met onze mengmachines kunnen we zowat elke kleurvariëteit afleveren. Zo past alles perfect bij elkaar.”

De Verfexpert Logo

Kanaalweg 1 bus 3
550 Heusden-Zolder
T 011 43 14 53
bestellingen@multi-import.be
www.multi-import.be