Nancy Store – Deinze — Al vier decennia lang bepaalt Nancy Store het modebeeld in Deinze

maXLife logo

Nancy Store – Deinze — Al vier decennia lang bepaalt Nancy Store het modebeeld in Deinze

Oktober 1970,  Nancy Van Steenkiste start één van de eerste boetieks in dames- en herenkledij op de Markt in Deinze. 

Nancy Store
Ladies: Tolpoortstraat 52

De naam stoelde op een modezaak die bij een trip en een bezoek aan onder andere Carnaby Street in London werd opgemerkt. De Engelse vlag is trouwens nog altijd het logo van Nancy Store. Het interieur van de zaak was toen nogal revolutionair: de muren waren volledig in het zwart geschilderd; op het plafond witte strepen en het meubilair volledig wit. Ondanks de concurrentie bleef Nancy Store groeien. Het pand op de Markt werd te klein.

Verhuis

Nancy Store
Men: Markt 37. Totaal vernieuwd concept!

In 1978 werd de zaak opgesplitst: Nancy Store Ladies verhuisde naar de Tolpoortstraat 52. Nancy Store Men bleef aanvankelijk in het ‘oude’ pand om via een ommetje op de Markt 67 in 1992 definitief te verhuizen naar de Markt 37. In 1996 komt dochter Liesbeth mee in de zaak.

Trouw cliënteel
Ook vandaag wil Nancy Store een trendsetter blijven. Er wordt streng toegekeken op de kwaliteit van de kledij. In de iets meer dan 40 jaar bouwde Nancy Store een zeer trouw cliënteel op. Geen gemakkelijke opdracht want de concurrentie in de modewereld is groot en iedereen probeert een graantje mee te pikken.

Exclusief maar betaalbaar

Nancy Store
Liesbeth De Pestel

Nancy en Liesbeth hebben met de jaren een eigen imago en stijl ontwikkeld. Ze streven ernaar om kwalitatief hoogstaande en exclusieve, maar betaalbare kledij aan te bieden. “Dit laatste is zeker gebeurd,” verzekeren Nancy en Liesbeth. “Meer nog, wie koopt bij Nancy Store weet dat de service verzekerd is. Vandaar het trouwe cliënteel. Een bijkomende troef is het feit dat de retouches aan de nieuw gekochte kledij gratis gebeuren in een eigen atelier door bekwame naaisters.”

Nancy Store Men brengt een breed gamma herenkledij, van maatpakken tot sportswear, en is ook gespecialiseerd in de verhuur van trouw-, suite- en rouwkledij.

Merkenaanbod Men: Van Gils, Barutti, Ledub, State of Art, McGregor, Terre bleue men, Brax, Pierre cardin jeans, Alberto jeans, Milestone, …
Nancy Store Ladies: fashion voor elke leeftijd. Merkenaanbod Ladies: Caroline Biss, Marie Mero, Atmos, Brax, Gardeur, Amania Mo, Leo Guy, Giovanne, Terre Bleue, Lucky Lu, Very Simple, Amelie amelie, …

Fashiondays Ladies van 1 maart tot 9 maart, open op zondag 9 maart van 14u tot 18u
Fashiondays Men van 8 maart tot 15 maart, open op zondag 9 maart van 14u tot 18u

Nancy Store Logo

Ladies: Tolpoortstraat 52
9800 Deinze
T 09 386 57 23
Men: Markt 37
9800 Deinze
T 09 386 23 57
More fashion at www.nancystore.be