No Limits – Ruimste keuze aan Amerikaanse koelkasten

maXLife logo

No Limits – Ruimste keuze aan Amerikaanse koelkasten

No Limits is al meer dan zestien jaar de specialist in Amerikaanse koelkasten. Wilt u graag een witte, zwarte of inox koelkast? Of liever rood en geel? In de grote toonzaal in Kapellen kunt u permanent kiezen uit zo’n 50 modellen, in alle maten, kleuren en uitvoeringen. Bijna alles kan om de koelkast aan uw interieur aan te passen.

No Limits

“Ik zocht zelf een Amerikaanse koelkast, maar merkte dat er op de Belgische markt heel weinig aanbod was,” vertelt zaakvoerder Adam Langenberg. Vandaar zijn idee om het beter te doen. Bij No Limits is het uitkijken om niet te verdwalen tussen de Amerikaanse koelkasten. U kunt er echt shoppen, kiezen en vergelijken. De showroom wordt voortdurend ‘up to date’ gehouden. Elke maand komen er nieuwigheden bij. Bekende merken zoals Amana, General Electric, Smeg en LG staan hier tentoon.

Aantrekkelijk gamma

No Limits
Adam Langenberg

Een Amerikaanse koelkast combineert een grote frigo met een grote diepvriezer. Meestal bevat ze ook een ‘ijsdispencer’, waarmee u gekoeld water, ijsblokjes en ‘crushed ice’ kan bereiden. En u hoeft het toestel nooit te ontdooien. “We kopen onze toestellen in grote volumes aan,” legt Adam Langenberg uit. “Daardoor kunnen we onze klanten de beste prijs garanderen.” Op alle modellen krijgt u bovendien twee jaar garantie.

No Limits kan uw koelkast op elk moment leveren, ook ’s avonds en in het weekend. Ontdek daarnaast het uitgebreid gamma aan grote fornuizen: Lacanche, Boretti en Falcon zijn een luxe voor kookfanaten. Voor alles wat met koken en koelen te maken heeft, doet No Limits u graag een aantrekkelijk voorstel. Kom zeker eens langs.

No Limits Logo

Oblatenlaan 11
2950 Kapellen
T 0475 46 16 33
no-limits@skynet.be
www.no-limits.be