Ontdek de slimste investering in het hipste stukje brussel

maXLife logo

Ontdek de slimste investering in het hipste stukje brussel

Pluk het rendement van studentenvastgoed in het nieuwe trendy stadsdeel van Brussel

Brussels Projects

Een hypermoderne, duurzame  en energiezuinige nieuwbouw
Studeopolis is een prachtig staaltje hedendaagse architectuur. Fris ogend aan de buitenzijde en badend in het daglicht aan de binnenkant. Ook aan de ecologische voetafdruk werd gedacht met een groendak, zonnepanelen en regenwaterrecuperatie.

Lage instap en snelle oplevering

Brussels Projects
Studeopolis werd zo geconcipieerd dat studenten een echt community-gevoel beleven. Ideaal ook voor internationale uitwisselingsstudenten die hier een thuis-ver-weg-van-huis vinden.

De lage instapdrempel maakt Studeopolis aantrekkelijk voor zowel de kleine als grote vastgoedbelegger. Een snelle oplevering zorgt voor een snel rendement.

Met Studeopolis Student Flats investeert u in hoogstaand afgewerkte studentenkamers, geïntegreerd in een uniek community-concept met veel aandacht voor gemeenschappelijke ruimtes. Studeopolis wordt een plek waar studenten zich echt thuis voelen, en waar ze graag 4 à 5 jaar blijven huren. Superaantrekkelijk, want gelegen in de nieuwe hippe buurt van de Europese hoofdstad, waarin de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd werd.

U verhuurt zonder zorgen dankzij een professionele uitbater. En u profiteert van de vraag die het aanbod ruimschoots overstijgt. Er zijn namelijk 9.500 studentenflats te kort in Brussel, veruit de grootste studentenstad van ons land met binnenkort 90.000 studenten. En dat terwijl ook het aantal internationale studenten met een langdurige opleiding voortdurend stijgt.

Kortom: u hoeft niet gestudeerd te hebben om te zien dat dit een goede investering is.

Brussels Projects Logo

Jules Bordetlaan 160/1
1140 Brussel
T 0800 997 33
www.brusselsprojects.be