Op Gen Demke – Een dam tegen de dagelijkse sleur

maXLife logo

Op Gen Demke – Een dam tegen de dagelijkse sleur

Tussen de glooiende heuvels van de Voerstreek ligt ‘Op gen dêmke’ verscholen aan de rand van een bos. Eén blik volstaat om te beseffen: hier kom je helemaal los van het drukke dagelijkse leven.

Op Gen Demke
Tiny Slenter en Roger Dodemont

Onthaasten, dat is Op gen dêmke in één woord. Op het terras of de ligweide word je helemaal zen, met het kabbelen van de Voer als enige geluid. Tiny Slenter: “Vroeger was er een dammetje aangelegd aan de achterkant van de huidige vakantiewoning. Daar komt de naam vandaan, hij betekent ‘op het dammetje’.”

De ideale uitvalsbasis

Op Gen Demke

Vanuit Op gen dêmke ontdek je de Voerstreek al wandelend of fietsend. Panoramische vergezichten, holle wegen, kastelen, oude veldkruisen, kapelletjes … hier toont de ongerepte natuur nog haar ware gelaat. “Gezinnen en groepen tot een tiental personen kunnen bij ons terecht voor een kort verblijf of een volledige vakantie. Er zijn twee woningen met meerdere slaapkamers, zitplaats, volledig uitgeruste keuken, flatscreen, salon, badkamer met douche, toilet, terras en gratis wifi. Voor minder mobiele mensen is er een slaapkamer met inloopdouche op het gelijkvloers.” Kortom, alles voor een zorgeloos verblijf.

Op Gen Demke Logo

Schophem 74
3798 ‘s Gravenvoeren
T 043 81 00 86
info@opgendemke.be
www.opgendemke.be