Opti-Shop wordt Avenue Optics – Markante hotspot voor brillen

maXLife logo

Opti-Shop wordt Avenue Optics – Markante hotspot voor brillen

Optishop
Bart Vandeputte

Wie had kunnen vermoeden dat de afdeling veiligheidsbrillen van Vandeputte Safety zou uitgroeien tot een succesvolle, onafhankelijke keten van optiekzaken? Van een bescheiden start in de jaren ‘80 tot een trotse ‘poleposition’ vandaag: je moet het maar doen. Het succesverhaal stopt overigens niet bij zeven Opti-Shops. Manager Bart Vandeputte schreef net een nieuw wapenfeit op zijn palmares: de lancering van Avenue Optics.

Vaste waarden in een nieuw jasje

Optishop

Avenue Optics brengt luxe voor uw ogen. Bart Vandeputte: “De nieuwe naam en slogan – mooi bekeken, slim gezien – vertaalt perfect ons concept. Service, kwaliteit, keuze, trends en persoonlijke aandacht, alles om van uw zoektocht naar een bril pure verwennerij te maken.” De sfeer in de boetiek vormt daarbij een sterke troef. De inrichting is modern, weelderig en bovenal zeer ruim. Net zoals de collectie brillen trouwens. Die omvat maar liefst 1000 modellen.

Perfecte omlijsting van uw ogen

Optishop

Ontelbare modellen, de beste glas- en lensfabrikanten, klinkende merknamen en gediplomeerde opticiens maken van Avenue Optics veel meer dan een brillenwinkel. Het is een verrassende conceptstore waar u in een aangename sfeer en met de beste begeleiding een bril kan kiezen die aansluit bij uw persoonlijkheid. Een bril waarmee u uzelf maar wat graag in de kijker zet!