Optiek De Vleeracker – Al 35 jaar een klare kijk op uw ogen

maXLife logo

Optiek De Vleeracker – Al 35 jaar een klare kijk op uw ogen

Optiek Vleeracker is dé plaats in Mechelen voor uw bril, zonnebril of contactlenzen. U vindt er een ruim aanbod brillen en monturen – van klassiekers tot trendy modellen. Vijf gediplomeerde opticiens staan er voor u klaar. Kortom: uw ogen krijgen er de aandacht die ze verdienen.

Optiek De Vleeracker
Dominic Vleeracker

Kwaliteit voor uw ogen
Even bellen voor een afspraak. Want bij Optiek Vleeracker maken ze graag tijd voor u. Zaakvoerder Dominic is een echte vakman – met 35 jaar ervaring op de teller. Investeren in mensen en moderne apparatuur is de succesformule van Optiek Vleeracker. Dat is uw garantie op een haarscherpe oogmeting. Kwaliteit gegarandeerd.

Van vaste waarden tot trendy modellen
Tijd voor een bril? Bij optiek Vleeracker kiest u uit een brede waaier monturen – voor volwassenen en voor kinderen. Neutraal, zakelijk, eigenwijs of trendy? Vandaag is een bril niet zomaar een bril. Hij bepaalt uw look. En ook daarom rekent u op dit team. Want zij loodsen u door het aanbod en geven u advies. Tot u die bril vindt die helemaal als gegoten zit.

Of kiest u voor contactlenzen?

Optiek De Vleeracker

Contactlenzen bieden u heel wat voordelen. Maar alles hangt af van de kwaliteit van uw lenzen. Want de vorm van uw oog is zo uniek als uw vingerafdruk. En dus is een op maat gemaakte lens noodzakelijk voor een optimaal draagcomfort. Daarom zit u goed bij Optiek Vleeracker. Want hier hebben ze de kennis en de juiste apparatuur in huis. Dominic en zijn team begeleiden u bij uw zoektocht naar dé juiste contactlenzen. En het aanbod contactlensmerken is gigantisch. Maakt uw merk geen deel uit van het gamma? Dan kan dit altijd besteld worden. Ook in het aanbod: zachte en vormstabiele lenzen, multifocale lenzen, torische lenzen, nachtlenzen, daglenzen, maandlenzen …

Van maandag tot zaterdag staat het team van Optiek Vleeracker voor u klaar. Dus kom gerust eens langs.

Een greep uit de merken die u hier vindt: Caroline Abram, Lindberg, Dragon, G-Star RAW, Ray Ban Chanel, Prada, Michael Kors, Porsche design, Cartier, Diesel, Lacoste, Prada, Hugo Boss, Gucci …