Optiek Jo Warniers – “Een goede bril is zoals het perfecte paar schoenen”

maXLife logo

Optiek Jo Warniers – “Een goede bril is zoals het perfecte paar schoenen”

Een bezoek aan Optiek Jo Warniers laat niemand onberoerd. Vanaf het moment waarop de klant de deur binnenkomt wordt hij met de glimlach onthaald. Op die manier tracht Optiek Jo Warniers voor iedere klant, telkens opnieuw een wow-effect te creëren.

Optiek Jo Warniers
Ann Warniers en Jo Warniers

Optiek Jo Warniers is een gevestigde waarde in Sint-Truiden en omstreken, al meer dan 50 jaar. Naast een brede waaier aan merken uit modesteden als Milaan en Parijs, vinden we er ook het eigen merk ‘Warnini Eyewear’ een kwalitatieve bril met oog voor ieders budget.

“Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn bij ons het allerbelangrijkste,” zegt Ann Warniers, zaakvoerster van de winkel samen met haar man Gilbert Vandevelde. “Voor ieder probleem trachten wij een oplossing te bieden, aangepast aan de specifieke noden van de klant.”

Eigen merk ‘Warnini Eyewear’
De ‘Warnini Eyewear’-collectie bestaat nu ongeveer zes jaar. “Met deze basic lijn willen we garant staan voor degelijkheid en kwaliteit. We bieden een uitgebreid gamma op maat van ieders budget en voorkeur. “Daarnaast genieten klanten van een vierjarige garantie op dit merk,” zegt Ann Warniers. “Zo garanderen wij een blijvende kwaliteit.

Vakmanschap
Optiek Jo Warniers beschikt ook over twee ateliers. Zo kunnen monturen ter plaatse handmatig worden aangepast en bijgesteld. De klant kiest tenslotte voor vakmanschap. Terwijl u wacht op uw bril kan u genieten van een tas koffie.
Wenst de klant een nieuwe bril aan te schaffen maar is hij of zij niet zeker of de sterkte van de glazen nog voldoet? Bij Optiek Jo Warniers kan men ook terecht voor een gratis zichttest.

Geen verkopers maar adviseurs
Onze adviseurs worden intern opgeleid om de klant zo goed mogelijk te begeleiden in de zoektocht naar de juiste bril. Een doorgedreven kennis en klantvriendelijkheid zijn hierbij een absolute must. De ideale bril is als het perfecte paar schoenen. Hij zit comfortabel, ziet er goed uit en dit straalt een mens ook uit. Idealiter zou iedere brildrager ook meer dan één bril moeten hebben, afgestemd op het moment en de situatie. Het kiezen van een bril is zeer belangrijk, en dat willen wij ook meegeven. Ja, voor ons is het spreekwoord ‘klant is koning’ echt van toepassing,” sluit Ann Warniers af.

Optiek Jo Warniers Logo

Stapelstraat 12
3800 Sint-Truiden
T 011 68 47 67
info@jowarniers.be
www.optiekjowarniers.be