Optiek Lammerant – De juiste montuur is onze tweede natuur

maXLife logo

Optiek Lammerant – De juiste montuur is onze tweede natuur

Trendsettend, tijdloos en hip: het zijn woorden die perfect passen bij de monturen van Optiek Lammerant. De specialist uit Deinze heeft al meer dan 50 jaar een neus voor het kiezen van de bril die het perfecte verlengstuk vormt voor de persoonlijkheid van elke klant.

Optiek Lammerant
Lieven De Clercq en zijn team

Een bezoek aan Optiek Lammerant voelt aan als thuiskomen: de zaakvoerder en het vriendelijke personeel informeren u in een verstaanbare taal over de diverse types brillenglazen en illustreert dat via de iPad-applicatie ‘EyeAdvisor’ ook op een prachtige visuele manier. “Daardoor kunnen onze klanten in ‘real life’ het verschil zien,” legt Lieven De Clercq uit.

Op verschillende internationale beurzen gaat Optiek Lammerant telkens op zoek naar sobere en chique collecties, die perfect aanleunen bij het imago van de zaak. “We waren destijds de eerste die de (zonne)brillen van Chanel in het assortiment opnamen en zijn voor onze regio ook exclusief verdeler van een aantal andere topmerken.”

Optiek Lammerant

Lieven De Clercq en zijn vakkundige medewerkers maken er een erezaak van om, op basis van een zorgvuldige analyse van de gelaatstrekken, de bril te adviseren die perfect bij het gezicht en het karakter van de klant past.

Optiek Lammerant is ook het ideale adres voor sportbrillen, contactlenzen, loupes en pocketverrekijkers.